Le site no.1 sur le chien: chiens de races, nouvelles internationaux, éleveurs de chiens et des milliers de photo's.
INFO Section membres:   CONNECTER OPTIONS DECONNECTER & QUI EST QUI
Nom : Vereniging Labrador Info
Pays : Pays-Bas
: www.labradorinfo.nl
  

Langues disponibles :   

Labrador Info Forum
Pas de photo

Het Labrador Info Forum is een Labrador Forum voor en door jou! Het is informatief, gezellig, leerzaam, met vele extra's en bovenal voor IEDEREEN.

Iedere avond gezellig chatten met andere Labrador vrienden? Het kan. Er is bij ons altijd wel iemand die in is voor een praatje.

Een lekkere wandeling maken met een hele bende labjes? Ook dan zit je bij ons goed. Spreek gewoon iets af bij "Meetingpoint Labrador".

Op zoek naar tips of goede raad over jouw Labje? Of heb je veel kennis en ervaring die je graag met anderen wilt delen? Samen komen we er. Zoveel leden, zoveel tips waar jij gebruik van kunt maken en zoveel leden die heel graag van jouw tips gebruik maken.

Op zoek naar links? Wij hebben een heleboel handige links voor je op een rijtje gezet. En of je nu een fokker zoekt, een verzekering of een hondenschool. Ze staan er allemaal tussen. En heb jij nog een link die handig of nuttig is? Vul hem gewoon in en jouw link komt erbij, voor en door jou!

Wil je je Labrador laten keuren door onze amateur keurmeesters? Of denk je dat je zelf een goede amateur keurmeester bent? Neem dan eens een kijkje in "Amateurkeur".

Een winkel vol met allerlei leuke, originele Labrador kado's? Ook die hebben we voor je. Kies maar uit wat je hebben of kado geven wilt en bestel het online of zet het op je verlanglijstje.

Kortom, zoek je een Labrador Forum met interactie? Een Labrador Forum waar jouw mening belangrijk is en meetelt? Een Labrador Forum voor en door jou? Kom dan eens langs.

Met enthousiaste en vrolijke labrador groet,

Dory Broeker
Oprichter Labrador Info Forum
Voorzitter Vereniging Labrador Info


nom: Vereniging Labrador Info, Dory Broeker
fax: 084 720 2476
e-mail: info@labradorinfo.nl
site web: www.labradorinfo.nl

Merci de votre visite.


English Nederlands